A   v   i   f   a   c   :    Y   o   u   r     P   e   r   f   e   c   t     A  V     P   a   r   t   n   e   r

 
Welkom bij Avifac: Uw Perfecte AV Partner!

Welkom bij Avifac AudioVisual Facilities, een jong Ún enthousiast bedrijf in professionele audiovisuele dienstverlening. 

Wie wij zijn..

Ook al zijn wij een jong bedrijf, toch zijn wij ervaren! De eigenaar en oprichter van ons bedrijf was twintig jaar in de audiovisuele dienstverlening werkzaam, alvorens het tijd werd om de stap naar een eigen bedrijf te zetten. De ervaring in professionele AV is opgebouwd vanaf 1982, bij duizenden verzorgde presentaties, van klein tot groot, voor MKB-bedrijven uit het hele land, maar ook grote complexe shows of opvallende beurspresentaties voor multinationals, tot ver over de grens.

Wij kunnen en zullen u helpen met al uw audiovisuele wensen. Voor een kleine bijeenkomst bij u op kantoor, tot grote presentaties of evenementen waar dan ook op de wereld. U kunt apparatuur bij ons kopen of huren. In het laatste geval installeren wij zoveel mogelijk onze eigen apparatuur, maar soms zullen wij samenwerken met (inter)nationale AV partners. Steeds zorgvuldig door ons gekozen, want betrouwbaarheid en kwaliteit is ons handelsmerk. Wij zullen u altijd een pasklare oplossing bieden, binnen het beschikbare budget. Zodat u zich kunt concentreren op uw eigen business, zonder zorgen over uw presentatie: Avifac, Uw Perfecte AV Partner! Wij beschikken over drie SANYO XF45 projectoren, ieder met een formidabele 10.000 lumen!
Ún twee stuks XF46, met maar liefst 12.000 lumen!


Voor projectie onder zeer moeilijke lichtomstandigheden kunnen we nu ook de Sanyo PLC-XF47 inzetten, met 15.000 lumen!


Full HD 1920x1080 pixel, 6500 ansilumen en contrastverhouding 1:7500: De nieuwe Sanyo PDG-DHT100L.


De perfecte bijeenkomst: Ons gemeenschappelijk doel

Wij zijn bereid met u samen te werken op ieder gebied. Of u nu een bijeenkomst op kantoor moet organiseren of een grote show, een presentatie moet maken of een beursstand moet inrichten, ons doel is te streven naar 100% klanttevredenheid. Bij Avifac is iedereen overtuigd van de noodzaak om kwaliteit te leveren, in het voortraject, tijdens een evenement en zelfs na afloop. Ook als wij apparatuur verkopen proberen wij altijd te zorgen dat u zo snel mogelijk over uw nieuw aangeschafte materiaal kunt beschikken en zorgen dat "aftersales-service" van een ongekend niveau is.   

  

wij verhuren en verkopen enkel de laatste modellen plasmaschermen en videobeamers!

Onze apparatuur: Kwaliteit die staat!  

De apparatuur die wij verhuren is zoveel mogelijk van zeer recente datum, maximale kwaliteit met  minimale kans op problemen. Of het nu gaat om een simpel projectiescherm, of om verlichting, geluidsapparatuur, data/videoprojectoren, video-opname apparatuur, laptops en PC's tot aan grote aantallen plasmaschermen voor een beurs of zelfs reusachtige buitenschermen; Wij zullen altijd die apparatuur selecteren en aanbieden die het meest geschikt is voor uw situatie. Betrouwbaar, compleet, in perfecte staat en van uitmuntende kwaliteit.

Wij verhuren nu ook 24 m2 "Hibino ChromaLed 6mm black" SMD indoor videoscherm.
Ideaal in daglichtopstellingen, vraag een offerte aan voor dit topclass videoscherm!


Nauwkeurig controle, onderhoud, reiniging en test-voor-aflevering van al onze apparatuur is uw garantie dat wij voor u een perfecte presentatie gaan verzorgen. 

Onze mensen: Ervaren, ondersteunend en professioneel

Allereerst, wij zijn "business professionals" ; Wij adviseren klanten al 20 jaar hoe ze hun presentaties kunnen houden, maar uiteraard zijn ook onze technici op de hoogte van alle mogelijkheden (en onmogelijkheden!). Na installatie leggen zij alles uit totdat u precies begrijpt hoe de apparatuur werkt, of ze blijven erbij om u te ondersteunen tijdens uw bijeenkomst: U doet het verhaal, wij de techniek..

      

plasma schermen, op elke beurs een ideaal presentatiemedium


In de verhuur: plasma en LCD schermen van 25", 32", 42", 50", 61", 65", 80" en 105"!!
waaronder meer dan 60 plasmaschermen in de populaire maat van 42". Bijvoorbeeld Panasonic TH-42PF12EK en Samsung ME55 full HD professionele schermen!


Nieuw vanaf 1 juni 2012: Sharp Aquos LC-80LE645E, 80 inch full HD LED monitor/TVNeem contact met ons op: Voor uw volgende vergadering, 
congres, tentoonstelling  of productpresentatie

Wij zouden graag met u werken, waar uw bijeenkomst ook is. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor elk project de juiste mensen en de juiste apparatuur te vinden. Neem dus nu contact op met de mensen waar u  alles aan over kunt laten....., de mensen Ún de techniek: Avifac AudioVisual Facilities.
U bereikt ons als volgt:


Argonweg 71
1362 AD  ALMERE
 036 - 5400 306 tel
 06 - 14647422 gsm
      info@avifac.nl   

A   v   i   f   a   c   :    Y   o   u   r     P   e   r   f   e   c   t     A  V     P   a   r   t   n   e   r

Avifac, almere, amsterdam, hilversum, den haag, rotterdam, utrecht, amstelveen, audiovisueel, audiovisuele, audiovisual, av, rentals, verhuur, verkoop, rent, audio, geluid, beamer, beamers, projectie, plasmascherm, plasma, plasmaschermen, video conferencing, videoconferencing, teleconferencing, lcd, LED, outdoor, indoor, powerpoint, video projector, data projector, dataprojector, videoprojector, beamer, audio, video, sound, events, beurs, vergadering, LCD projectors, DLP, monitors, Infocus, Dalite, Proxima, NEC, Sony, Barco, ILite, Sharp, Philips, ASK, Hitachi, Astrobeam, Sennheiser, Sanyo, XP55, XP56, XP57, XP100, XF45, XF46, XF47, LG, NEC, Toshiba, ElectroVoice, Samson, Soundcraft, Proscreen, slimscreen, projectiescherm, fastfold, laptop, PC, Extron, AnalogWay, InLine, Projecta, Stumpfl